IL SOGNO CUCINA ITALIANA E PIZZERIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 109 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Sogno Cucina Italiana e Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

4 sep 2022 om 13:45 Goede smaakvolle pizza’s Snel en Kokendheet bezorgd Nieuwe vaste klant erbij
31 aug 2022 om 14:41 Helemaal tevreden!
5 aug 2022 om 20:21 Echt Italiaans. In Italie eten ze het niet als hoofdmaaltijd. Gelukkig geen brocolli of andere gekkigheid erop te krijgen. Lekker warm. Prijs mag goedkoper. Jammer dat je niet 1 pizza kan bestellen. Mag meer gegrilde groente op, was matig belegd.
2 mei 2022 om 13:51 Goede kwaliteit. Pizza was nog helemaal warm bij aankomst. Heerlijk gegeten!
2 jan 2022 om 21:06 Rauw ei op pizza, bodem nat and slap tomatensaus goed
1 jan 2022 om 21:08 Super goede pizza's. Het beste in Groningen wat bij een authentiek Italiaanse pizza in de buurt komt. Geen goedkope nederlandse kaas erop, maar mozzarella zoals het hoort. Daarnaast subtiel belegd i.p.v. bulten vlees op je pizza.
29 dec 2021 om 21:00 Ondanks de bezorg duur, zeer tevreden over de pizza! Bedankt heren en dames.
2 dec 2021 om 21:26 Kaas was allemaal van de pizza gezakt omdat de doos scheef was gehouden, vette pizza met crème fraiche op de kaas pizza. Vond ze niet lekker helaas. Slechte prijs kwAliteit verhouding.
29 okt 2021 om 8:32 Fijn dat je je eigen pizza samen kan stellen! Vriendelijke bezorging.
28 okt 2021 om 10:26 Viel me erg tegen, had betere qualiteit ingredienten verwacht voor deze prijs. Pizza met salami was vooral half rauwe paprika en ui. De andere pizza met italiaanse worst was iets beter maar de worst was overbakken en van matige kwaliteit...
2 sep 2021 om 22:31 Pizza waar een Italiaan niets op aan te merken zou hebben: zeldzaam in Groningen. Erg lekker.