IL SOGNO CUCINA ITALIANA E PIZZERIA

IL SOGNO CUCINA ITALIANA E PIZZERIA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 102 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Sogno Cucina Italiana e Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

2 mei 2022 om 13:51 Goede kwaliteit. Pizza was nog helemaal warm bij aankomst. Heerlijk gegeten!
2 jan 2022 om 21:06 Rauw ei op pizza, bodem nat and slap tomatensaus goed
1 jan 2022 om 21:08 Super goede pizza's. Het beste in Groningen wat bij een authentiek Italiaanse pizza in de buurt komt. Geen goedkope nederlandse kaas erop, maar mozzarella zoals het hoort. Daarnaast subtiel belegd i.p.v. bulten vlees op je pizza.
29 dec 2021 om 21:00 Ondanks de bezorg duur, zeer tevreden over de pizza! Bedankt heren en dames.
2 dec 2021 om 21:26 Kaas was allemaal van de pizza gezakt omdat de doos scheef was gehouden, vette pizza met crème fraiche op de kaas pizza. Vond ze niet lekker helaas. Slechte prijs kwAliteit verhouding.
29 okt 2021 om 8:32 Fijn dat je je eigen pizza samen kan stellen! Vriendelijke bezorging.
28 okt 2021 om 10:26 Viel me erg tegen, had betere qualiteit ingredienten verwacht voor deze prijs. Pizza met salami was vooral half rauwe paprika en ui. De andere pizza met italiaanse worst was iets beter maar de worst was overbakken en van matige kwaliteit...
2 sep 2021 om 22:31 Pizza waar een Italiaan niets op aan te merken zou hebben: zeldzaam in Groningen. Erg lekker.
16 aug 2021 om 8:57 Heerlijke pizza met een heerlijke dunne bodem. Het menu is overzichtelijk waardoor je snel een keuze kan maken. Bezorging was erg snel. Deze pizzeria wordt onzen nieuwe favoriet!
8 aug 2021 om 19:04 Wat een bijzonder lekkere pizza! Precies zoals ik die in Italië ook krijgt en niet zoals bijna alle andere ketens in de stad: veel deeg, veel (goedkope) kaas en passieloos voorzien van toppings. De frutti di mare pizza beveel ik van harte aan.
6 jun 2021 om 11:06 Helemaal super
4 jun 2021 om 14:09 Gewoon goede italiaanse pizza's